SnörEx®

De gepatenteerde SnörEx® is dè originele snurkbeugel die op maat wordt vervaardigd. De SnörEx® stabiliseert het zachte verhemelte en zorgt er voor dat de tong niet meer weg kan zakken. Hierdoor komt de luchtweg vrij en wordt vibratie (snurken) tegengegaan, daardoor is dit de meest effectieve snurkbehandeling van de laatste 20 jaar. Er komt geen operatie aan te pas. U hoeft de SnörEx® alleen ’s nachts te dragen en slikken en praten blijft mogelijk.

De SnörEx® wordt sinds 1991 gemaakt en is de authentieke snurkbeugel in Europa. De SnörEx wordt in ons laboratorium door gediplomeerde orthesetechnici uniek voor u vervaardigd.

De SnörEx® luchtwegorthese dient persoonlijk te worden aangemeten en vervaardigd. Middels een slaapregistratie kan vooraf vastgesteld worden of u aan apneu lijdt. Het is tijdens het kosteloze consult vast te stellen of u geholpen kunt worden met deze behandeling. Als tijdens het consult blijkt dat wij u kunnen helpen dan maken wij afdrukken van uw boven en onderkaak en wordt er door ons team een SnörEx® voor u op maat vervaardigd.

De SnörEx® is na een korte gewenning comfortabel in het dragen en zeer doelmatig. De SnörEx® kan ook toegepast worden bij prothesedragers. De SnörEx geeft geen pijnlijke kaakstandverandering en of kaakgewrichtsklachten.

snorex-ladysnore

SnörEx® LadySnore

De SnörEx® LadySnore is de enige snurkbehandeling speciaal voor de vrouw. Steeds meer vrouwen snurken maar toch rust er onder hen een behoorlijk taboe en schamen vele dames zich vaak naar hun eigen partner of onder vriendinnen. De SnörEx® LadySnore is de enige vrouwelijke snurkbeugel.

SomnOSA®

De SomnOSA® is een op maat gemaakte mondorthese dat over de tanden past en bestaat uit 2 plaatjes: één voor de bovenste en één voor de onderste tanden. De SomnOSA® MRA zorgt dat de onderkaak naar voren gaat waardoor ook indirect de tong naar voren gaat. Door deze voorwaartse positie spannen de zachte weefsels en  spieren van de bovenste luchtwegen en wordt blokkering van de luchtweg (ademstop) vermeden wanneer u slaapt. Daarnaast wordt vermeden dat de weefsels van de bovenste luchtwegen gaan trillen (snurkgeluid) als er lucht overheen stroomt.
Als u de SomnOSA draagt kan de mond nog normaal worden geopend en gesloten.
De SomnOSA® biedt verstelbare niveaus voor de beweging van de onderkaak. De SomnOSA® dient persoonlijk te worden aangemeten en vervaardigd. Er komt geen operatie aan te pas. Tijdens het kosteloze eerste consult is vast te stellen of ook u geholpen kunt worden en snurkbehandeling dus mogelijk is.

Kosten: eenmalig €995

Tijdens het eerste kosteloze consult worden uw problemen besproken en worden er een aantal specifieke tests gedaan om te kijken of wij u kunnen helpen.  Tijdens dit consult worden de mogelijke behandelmethodes besproken.